Ипотпал

Участник в SEO състезанието за Ипотпал

По някаква странна причина въпреки всички мощни напъни в Ипотпал състезанието няма големи промени в класирането за тази ключова дума, която ще изгуби всякаква актуалност след 20 дни :)

Мартин все още води в Ипотпала

На първа позиция все още е агрегаторът ипотпал.net на Мартин (подкрепян от Oggin) и изглежда, че докрая на състезанието няма да може да бъде съборен оттам. В битка за второто място все още са ипотпал.com и ipotpal-bg.net, които често си разменят позициите. Нашият ипотпал дневник се изкачи на 4-то място, като резултат на насочването на ресурсите на Иво Станков към нас. Иво вече е пети, а отдолу се изкачват ипотпалбългария.com и ipotpalka.com (която е обещала, че ако с наша помощ се изкачи до седмо място в класацията, ще се ипотпал-оженим и ще прехвърли ипотпало-богатствата си към нас :D ). Васил Тошков пък не мърда от 6-та позиция вече месеци… Чакаме финалния щурм на отбора на Джумлата с големия бюджет :) В момента са на 12-то място. Изостанал е и ipotpal.yolasite.com

Ние поразменихме линкове с други ипотпал-ци и в момента се радваме на директен линк от някои силни състезатели, които са класират добре, но са преценили, че няма да се борят за единствената последна награда в Ипотпал :)

Остават само 20 дни до края и положението е спокойно… но може би това е само затишие пред буря и най-интересните неща в Ипотпал още предстоят? Да се надяваме да е така и щастливо оптимизиране!