Ипотпал

Участник в SEO състезанието за Ипотпал

Седмичният обзор на Ипотпал състезанието този път ще бъде доста кратък, защото… ужасно ми се спи, а утре за съжаление имам твърде много задачи и няма да остане време, за да пиша тук… Ще гледам да направя по-подробен анализ следващия път, а сега само за промените в класацията.

Ето и какво е временното положение в Ипотпал:

Класиране след 57 дни от Ипотпал
Класиране след 57 дни от Ипотпал

Както и предположих, форумът на Netsurfer, намиращ се на перфектния домейн ипотпал.com не само се изкачи отново, но и стабилно се заби на 1-во място. Поздравления! Жените и те да не видят нещо си направиха пък един розов форум на ипотпалките, където коментират всичко около ипотпалите (тоест мъжете) :D Трябва все пак да призная, че мъжете започнаха първи, за справка вижте ипотпал форума :)

Нашият сайт от 1 единствена страница все още е втори, като успяхме да задминем колегата Антон Радев, който днес беше изпреварен и от Иво Станков, който пък вече ми се струва доста по-сериозен конкурент. Абе няма да е лесно да се задържим на това така хубаво второ място за Ипотпал :)

Преди няколко дни сложихме и последната камара линкове по собствените си сайтове и вече официално всичко е изчерпано… но с приятелите едва сега започваме… пък и гледам, че най-силният линк, който съм сложил досега (доскоро беше PR6 страницата) още не е отчетен. Докрая ще разчитаме и на размяна и сателитчета тук там ако ми се занимава… Ресурси има :) Подадохме нашия ипотпал и по директориите, дано оценят, че е истински сайт с полезно и тематично съдържание.

Мастера се е предвижил малко нагоре, иначе няма други сериозни промени на 1-ва страница. И по-назад като цяло е същото положението… Но смятам, че с наближаването на първата междинна награда ще се случат някои интересни неща :) До скоро!