Ипотпал

Участник в SEO състезанието за Ипотпал

Последните няколко дни, на който и компютър да седна и виждам напълно различни резултати по търсене на ипотпал. Това вече на нищо не прилича :) Но мога само да се радвам, че състезанието е много оспорвано и има размествания в челото непрекъснато… В момента Google ме показва на втора позиция за ипотпал, което пак си е напредък.

Понеже не остана време, а въпреки тоновете сателити никак не се изкачвах в ипотпал класирането, взех решение да зарежа стратегията с една страница, която прилагам от деня на моето включване в ипотпал състезанието и да премина на съвсем стандартната стратегия с Ипотпал блог на Worpdress.

Ипотпал ракетата ни вече се раздели на части

Ипотпал ракетата ни вече се раздели на части

Не знам дали от това, дали от усилията на Иво Станков и неговия редирект, дали от моята Ипотпал половинка и нейните линкове или от огромната помощ, която ми оказва Тихомир Ипотпалиев, но най-накрая напуснах четвъртото място за ипотпал, което бях окупирал за толкова дълго време. Това се надявам да направи състезанието още по-интересно!

За оставащите дни ще се опитам да събера за последно някой и друг линк и разбира се да пиша честичко хубаво и интересно Ипотпал съдържание, което да четете :)