Ипотпал

Участник в SEO състезанието за Ипотпал

Изниза се неусетно и още една седмица от Ипотпал… неусетно, защото в нея класирането в Google въобще, ама въобще не успя да се промени. Ето доказателството:

Никакви промени в първата страница на Ипотпал

Разбира се се радвам, че съм се задържал на второто място, но пък като няма промени какво въобще да пиша тук?

Нашият ипотпал доста сериозно го засилихме, ама колегата Netsurfer на първо място с форума има линк към ипотпал.com от бивш сайт на министерство (поне така ми се стори), как да го минем :D Чак сега му разбрах думите „има интересни дропнати .bg домейни“… Ние решихме да заложим на малко повечко по-слаби линкове и подадохме ипотпала по директориите, като вече ни приеха в 5 от тях, включително dir.bg, което може само да ни радва. Също така и някои приятели ми сложиха хубави лнкове, за което разбира се сърдечно им благодаря!

Колегата ми написа цял ипотпал роман, който ще го пръснем по сателитни страници в най-авторитетните ни сайтове тази вечер с идея да ни засили точно преди първата междинна награда, ще видим дали ще се получи…

В петък има среща на форума Webmasterbg.org, на която се надявам да се запозная с колеги по ипотпал и извън него и да разпусна, че съм затрупан с работа както винаги :)

До скоро и успешно ипотпалстване :P